INDIA ROTI ROOM ENKHUIZEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2038 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij India Roti Room Enkhuizen. Meer weten? Ontdek meer

15 jul 2024 om 7:09 Bestelling kwam een uur later dan aangegeven. Kip was erg droog
12 jul 2024 om 23:29 Het eten was wel smakelijk, maar de prijs was te hoog voor wat we kregen.
7 jul 2024 om 18:43 Dit is niet mijn bestelling ...... Aub email aanpassen
7 jul 2024 om 0:08 De bezorging was ruim 45 minuten later dan de gevraagde tijd. (Zoals gewoonlijk) Om 16:45 al de bestelling geplaatst met als verzoektijd 18:45. Ze laten niks weten als het later komt. Kwaliteit van het eten is goed.
5 jul 2024 om 0:59 Bezorging geleverd op telefonisch aangegeven tijd. Eten was warm en lekker.
5 jul 2024 om 0:57 Gaven telefonisch aan dat de bestelling 45 min zou duren. Na 50 min word ik gebeld dat er iets mis is gegaan en dat ik het binnen 20 min zou hebben. Uiteindelijk 1,5 uur gewacht op mijn eten. Wel gratis drankje gekregen, het eten was lekker en warm.
2 jul 2024 om 19:34 Binnen 40 min bezorgd tijdens speelwedstrijd Oranje, goed heet en smakelijk eten
30 jun 2024 om 23:33 Eten is meestal goed. Ik bestel al jaren hier en toch gaat er altijd iets mis met ze bezorg tijd. Het komt gemiddeld 30-60 min later dan dat je het besteld. Dit keer kwam het zelfs +- 75 minuten te laat!
30 jun 2024 om 19:49 Het eten is geweldig zo lekker komt altijd warm/heet aan
28 jun 2024 om 20:22 Helaas deze keer smaakloos, niet naar verwachting
23 jun 2024 om 21:29 Heerlijk eten, warm en optijd
22 jun 2024 om 9:47 Wederom prima, bezorgtijd van te voren afgesproken. Er werd netjes gebeld dat het iets later zou worden.