INDIA ROTI ROOM ENKHUIZEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1791 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij India Roti Room Enkhuizen. Meer weten? Ontdek meer

28 nov 2022 om 7:32 Ik bestel hier geen roti meer. Het was deze keer niet lekker klaar gemaakt en het was koud toen ik het ontving. Erg jammer en klantonvriendelijk gehandeld...
27 nov 2022 om 19:43 Zoals altijd erg lekker (Saag paneer met garlic naan), alleen kwam het 18 minuten te vroeg, gelukkig waren we net thuis gekomen.
26 nov 2022 om 20:06 Eten was veel later dan afgesproken.
25 nov 2022 om 20:02 Bezorgtijd was -30 minuten. We hadden voor 6 uur besteld, maar het stond om 17u30 al voor de deur terwijl we nog niet eens thuis waren.
24 nov 2022 om 19:56 Eten is altijd erg lekker.
23 nov 2022 om 20:42 Nasi lams kip, smaakte zeer soft , alsof ze de kruiden vergeten waren. Kip en lam te droog. Jammer heeft me wel is beter gesmaakt.
22 nov 2022 om 23:25 Bezorging was iets te laat en het drinken vergeten, maar ze kwamen het nog netjes nabrengen en kreeg zelfs een blikje extra. Het eten was heerlijk
20 nov 2022 om 19:59 Als altijd heel lekker. Wel erg laat bezorgd dit keer.
20 nov 2022 om 15:55 Bezorging was op tijd, vriendelijke bezorger en de knoflook kip was erg lekker!
19 nov 2022 om 20:57 Eten was te vroeg
11 nov 2022 om 20:53 Top!